Conferences / ICCMS / 2016

Sfidat e transmetuesve lokalë dhe rajonalë përballë qasjes online të shërbimeve të tyre

Departamenti i Shkencave të Komunikimit
0000-00-00
Ceremonia e hapjes
Sfidat e transmetuesve lokalë dhe rajonalë përballë qasjes online të shërbimeve të tyre