Conferences / IYRCL / 2013

Problematikat dhe trendet aktuale në fushën e të drejtës ndërkombëtare

"Problematikat dhe trendet aktuale ne fushen e te drejtes nderkombetare" ka qene tema e diskutimit nga pedagoge e studente ne Universitetin Hena e Plote (Beder). Departamenti i Drejtesise ne kete Universitet ne bashkepunim me Departamentin e Drejtesise ne Universitetin e Tiranes kane organizuar konferencen e dyte nderkombetare te studiuesve te rinj ne fushen e drejtesise. 
 

Departamenti i Drejtësisë
2019-04-20