Workshop

Mediat lokale Shqiptare përballë sfidave teknologjike dhe realitetit të kohës

Departameni i Shkencave të Komunikimit
2003-05-20
Gjuha mediatike e mediave shqipfolëse
"Edukimi Qytetat dhe Islami"
Java frankofonike në Universitetin Bedër