Seminars

Agjensia e reklamave "McCann Tirana" përballë studentëve të komunikimit

"Kreativiteti në procesin e prodhimit të reklamës” ishte kjo tema e referimit nga Ivica Spasovski, drejtori kreativ dhe Suela Shtylla, administratore e kësaj agjencie.

Departameni i Shkencave të Komunikimit
2025-11-20
“IDRA Reseach & Consulting” prezantohet para studentëve të komunikimit
Të realizosh efektin "Genuine"
“Ta jetosh marketingun”