Seminars

Agjencia e reklamave DDB Albania & Montenegro prezantohet para studentëve të Komunikimit

Struktura, proceset, profesionet si dhe funksionimi i një agjensie marketingu ishte tema që administratorja e DDB Albania & Monenegro Juela Isaj, referoi në kuadër të aftësimit profesional të studentëve të këtij departamenti.

Departameni i Shkencave të Komunikimit
2011-12-20
“IDRA Reseach & Consulting” prezantohet para studentëve të komunikimit
Të realizosh efektin "Genuine"
“Ta jetosh marketingun”