Events

8 Marsi në Universitetin Bedër

Dekanati i studentëve në Universitetin Bedër organizoi me rastin e 8 Marsit një program artistik në nder të prindërve të studentëve.

Me qëllim përfshirjen e prindërve në jetën sociale të universitetit programi konsistoi në një sër dedikimesh, interpretime të ndryshme e këngë të shumta të përgatitura nga vetë studentët.

Në këtë aktivitet morën pjesë një numër i konsiderueshëm prindërish, studentë si dhe të ftuarit e nderit Znj Rosa Anagnosti dhe mexosopranoja Dorina Muceku të cilat iu bashkuan programit me poezitë e këngët e interpretuara nga vetë ato.

Dekanati i Studentëve
2015-03-10
Studentët e diplomuar nga viti i kaluar akademik flasin rreth eksperiencës së tyre në Bedër
Në debat me studentët e Departamentit të Komunikimit
Peace is you and me