Events

Integrimi i Shqipërisë në BE
Gazetaria Online
"Përvojë në Harvard" Erton Graceni, këshilltar për teknologjinë në kryeministri
Ceremonia e hapjes së vitit akademik 2014 - 2015
Bedër kontribuon në arsimimin e fëmijëve të ngujuar nga gjakmarrja
“Iniciativa e përbashkët gjinore dhe ligjore për mbrojtjen e të drejtave të grave.”

Warning: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result in /var/www/academy.beder.edu.al/web/sub/videos.php on line 101
1 2 [ 3 ]