Events

"Lexime nën Hënën e Plotë"
"Aktualiteti Shqiptar në mediat botërore"
"Libri është i vetmi kopsht që mbillet për të tjerët"
Arti i të folurit
Në debat me studentët e komunikimit
“International Day 2014”, larmi kulturash në ambientet e Universitetit Bedër
Në gjyq me studentët e Drejtësisë
Marrëveshja me Universitetin e Tiranës
"Matja e audiencave"
Spoti i dyte promovues i fushates per vitin 2012
Ndertimi i kampusit të ri universitar
Video prezantimi i Bedër
Një student, një universitet, 3 vite..
Beder University Commencement Ceremony, Class of 2014
Spoti i ri publicitar i Bedër
Ceremonia e hapjes dhe promoimi i librit "Mbi re ska stacione" nga Aleksandër Çipa

Warning: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result in /var/www/academy.beder.edu.al/web/sub/videos.php on line 101
1 [ 2 ] 3