Events

Studentët e diplomuar nga viti i kaluar akademik flasin rreth eksperiencës së tyre në Bedër
Në debat me studentët e Departamentit të Komunikimit
Peace is you and me
Bëhu pjesë e një eksperience ndërkombëtare në arsimin e lartë
Rrugëtimi 5 vjeçar i Universitetit Bedër
Universiteti Bedër diplomon brezin e tretë të studentëve
Jo thjeshtë diplomojmë studentë por përgatisim ekspertë të aftë për tregun e punës!
Konferenca e katërt Studentore në Drejtësi me temë: "Ligji dhe Shoqëria"
Departamenti i Shkencave të Komunikimit, a është vendi yt këtu?
"Shoqëria e hapur, demokracia dhe edukimi si armë kundër ekstremizmit”
Marin Mema në bashkëbisedim me studentët e Bedër
Universiteti Bedër, pjesë e projektit të Departamentit Amerikan të Shtetit kundër ekstremizmit
Universiteti Bedër diplomon brezin e dytë të studentëve
Konferenca e 3-të studentore në fushën e medias dhe komunikimit
Studenti në fokus të universitetit
8 Marsi në Universitetin Bedër

Warning: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result in /var/www/academy.beder.edu.al/web/sub/videos.php on line 101
[ 1 ] 2 3