Conferences

 • 2014
 • 2013
 • 2012

 • Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/www/academy.beder.edu.al/web/index.php on line 131
 • 2014
 • 2013
 • 2012

 • Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/www/academy.beder.edu.al/web/index.php on line 131
 • 2014
 • 2013
 • 2012

 • Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/www/academy.beder.edu.al/web/index.php on line 131
 • 2015
 • 2014
 • 2013

 • Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/www/academy.beder.edu.al/web/index.php on line 131
 • 2016
 • 2015

 • Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/www/academy.beder.edu.al/web/index.php on line 131
 • 2016
 • 2015

 • Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/www/academy.beder.edu.al/web/index.php on line 131

Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/www/academy.beder.edu.al/web/index.php on line 136

Events

Studentët e diplomuar nga viti i kaluar akademik flasin rreth eksperiencës së tyre në Bedër
Events
Në debat me studentët e Departamentit të Komunikimit
Events
Peace is you and me
Events
Bëhu pjesë e një eksperience ndërkombëtare në arsimin e lartë
Events

Open Forums

Mbahet takimi didaktik-shkencor mbi gjuhën shqipe
Open Forums

Seminars

“IDRA Reseach & Consulting” prezantohet para studentëve të komunikimit
Seminars
Të realizosh efektin "Genuine"
Seminars
“Ta jetosh marketingun”
Seminars
Agjensia e reklamave "McCann Tirana" përballë studentëve të komunikimit
Seminars

Workshop

Gjuha mediatike e mediave shqipfolëse
Workshop
"Edukimi Qytetat dhe Islami"
Workshop
Mediat lokale Shqiptare përballë sfidave teknologjike dhe realitetit të kohës
Workshop
Java frankofonike në Universitetin Bedër
Workshop

Open Coursware

Biçim Bilimi
Open Coursware
Biçim Bilim, Biçim Bilim Konuları
Open Coursware
Ses Bilimin Konuları
Open Coursware
Dil Bilimi; Dil Biliminin Birimleri
Open Coursware